Derulați în sus

Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.705.5448

Work Inquiries
work@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.306.6725

Politica de livrare a produselor

Politica de livrare a produselor

LA COMENZILE CARE DEPASESC SUMA DE 3.000 DE LEI SE VA EFECTUA PLATA UNUI AVANS DE 50% AL PRODUSELOR IAR DIFERENTA DE 50% SE VA ACHITA IN ZIUA LIVRARII!!!

ETC Corporation expediaza comenzile prin curier rapid : FAN COURIER  (www.fancourier.ro)

Costuri livrare (Cont Client) : 

– pentru comenzile care depasesc valoarea de 300lei pretul se calculeaza pe numarul de kg al coletului.

*Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 7lei (TVA inlcus) pentru livrarea Sambata
Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului internilux.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari: 
– Puteti vizualiza aici lista localitatilor – Fan Courier 

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul FAN COURIER cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul ecoairdynamics.ro si se va regasi pe factura emisa catre client. 

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie. 

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.

Folosim cookie-uri pentru o mai buna experienta online.